INFORMATIONS FRÅGOR

VANLIGA FRÅGOR

Vem är Hans Ola Ericsson?

 Hans Ola Ericsson är en mångsidig konstnär verksam som konsertorganist, pedagog, tonsättare och bildkonstnär. Han är född 1958 i Stockholm.

Vilka är Hans Ola Ericssons huvudsakliga musikaliska aktiviteter?

Han är aktiv som konsertorganist över hela världen med fokus på musik från 1900-talet, vår egen tids musik och barockmusik, särskilt Johann Sebastian Bachs verk. Han har också gjort flera prisbelönta skivinspelningar.

Vilka pedagogiska uppdrag har Hans Ola Ericsson haft?

Ericsson har varit professor vid flera musikhögskolor, inklusive Musikhögskolan i Piteå vid Luleå tekniska universitet i Sverige och Schulich School of Music vid McGill University i Montreal, Kanada.

Vilka är Hans Ola Ericssons insatser inom orgelkonsultation och projektledning?

Han har varit engagerad som sakkunning i flera orgelprojekt och har lett betydande initiativ, inklusive Övertorneåprojektet och byggandet av den symfoniska orgeln i Studio Acusticum i Piteå.

Vad har Hans Ola Ericsson åstadkommit som tonsättare?

Ericsson har en omfattande verklista och har komponerat verk som sträcker sig från mitten av 1980-talet fram till idag. Ett av hans kända verk är "De fyra varelsernas Amen", en mässa för orgel och elektronik.

INFORMATION OM OSS

KONTAKTA OSS FÖR ALLA FRÅGOR

  INFORMATION OM OSS

  KONTAKTA OSS FÖR ALLA FRÅGOR

   VANLIGA FRÅGOR

   Vill du få kontakt med mig skicka ett mejl via knappen nedan. Vill du veta mer om mitt författarskap följ mig på Facebook och Instagram.

   KONTAKTA OSS

   Adress: Hans-Ola Ericsson, Sunannsjö 145, 85598 Liden

   Supportforum
   i över 24h

   Gratis Standard Frakt
   på alla beställningar.

   Har du frågor om hur vi kan hjälpa ditt företag?
   Skicka ett mail till oss så hör vi av oss inom kort.